Nieuwe sponsor PSV – 28/09/2019

Trimline Fires nieuwe sponsor PSV Waterpolo

Trimline Fires

Een van de interieur-creaties van Trimline Fires

28 september 2019

Eindhoven – In het clubhuis van PSV Waterpolo is het contract ondertekend met Trimline Fires. PSV kijkt uit naar een warme periode van 3 jaar, waar we met trots de naam van Trimline Fires als eerste sponsor van het seizoen op de mouw mogen dragen!

Tjarco Jilesen, eigenaar van thermoCet Int BV – het bedrijf achter Trimline Fires, was aanwezig om het contract te ondertekenen. Hij is zelf een actieve speler bij Argo en sinds kort ook scheidsrechter bij PSV, waar veel ex-leden van Argo zitten met wie Tjarco gepoloëd heeft of heeft zien opgroeien.

De banden tussen PSV, thermoCet Int. BV en Argo zijn niet ver te vinden. Mike Stins, General Manager bij thermoCet Int. BV, is sinds 1975 lid van PSV waterpolo en heeft jarenlang gekeept in Heren 1 Hoofdklasse. Sinds verleden jaar speelt hij voor Argo H1 en is nog altijd scheidsrechter bij PSV.

Met de lancering van het nieuwe merk ‘Trimline Fires’ konden ze meteen de mogelijkheid grijpen om de favoriete club van Tjarco en Mike te sponsoren.

Trimline Fires in een notendop

Hartverwarmende creaties die de vonk over laten slaan. Sfeerhaarden die geschikt zijn voor ieder interieur. Deze gashaarden creëren gezelligheid, warmte, tijd om te relaxen, tevredenheid en vul zo maar aan.

Wat Trimline Fires bijzonder maakt zijn de verschillende mogelijkheden om je eigen haard te ontwerpen. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen, verschillende aanzichten en verschillende achterwanden. Daarnaast is er keuze uit verschillende branderbedden  en twee soorten glas. De bediening is heel gemakkelijk, met één druk op de knop van de afstandsbediening kan je de haard aan- en uit zetten. Daarnaast zijn Trimline Fires hoogwaardige producten doordat de gehele ontwikkeling tot productie volledig zelf wordt gedaan en een haard niet op de markt komt voordat deze volledig is getest. Dit alles resulteert in de best ogende vuren op de markt zowel wanneer de haard volop brandt als wanneer deze slechts als sfeerhaard wordt gebruikt.

Kijk op www.trimlinefires.com voor meer informatie. Volg Timline Fires op Facebook en Instagram.

By | 2019-10-04T22:58:36+00:00 oktober 1st, 2019|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe sponsor PSV – 28/09/2019

About the Author: