Hartverwarmende creaties die de vonk over laten slaan. Sfeerhaarden die geschikt zijn voor ieder interieur. Deze gashaarden creëren gezelligheid, warmte, tijd om te relaxen, tevredenheid en vul zo maar aan.

Wat Trimline Fires bijzonder maakt zijn de verschillende mogelijkheden om je eigen haard te ontwerpen. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen, verschillende aanzichten en verschillende achterwanden. Daarnaast is er keuze uit verschillende branderbedden en twee soorten glas. De bediening is heel gemakkelijk, met één druk op de knop van de afstandsbediening kan je de haard aan- en uit zetten. Daarnaast zijn Trimline Fires hoogwaardige producten doordat de gehele ontwikkeling tot productie volledig zelf wordt gedaan en een haard niet op de markt komt voordat deze volledig is getest. Dit alles resulteert in de best ogende vuren op de markt zowel wanneer de haard volop brandt als wanneer deze slechts als sfeerhaard wordt gebruikt.

Kijk op www.trimlinefires.com voor meer informatie. Volg Trimline Fires op Facebook en Instagram.


Arena is vanaf seizoen 2019-2020 de kledingsponsor.

Voor meer informatie, kijk op de website van RobSport!

SponsorKliks De mogelijkheid voor iedereen om zelf PSV Waterpolo gratis te sponsoren. Hoe werkt dit? Klik op de banner of op het logo, dan kom je op de site van sponsorkliks terecht. Op de site aangekomen, kan je bestellen wat je wilt en kost het je niks extra’s. Een deel van het geld dat sponsorkliks hiermee maakt, wordt aan PSV gegeven. Zo sponsor je gratis, makkelijk en snel mee!

Vragen over sponsoring, of ben je op zoek naar meer informatie?  Neem dan contact op met sponsoring@psvwaterpolo.nl.